sábado, 10 de octubre de 2009

resum del primer dia

RESUM DEL PRIMER DIA DEL CURS DE BONSAI
Ens vam reunir un total de dotze persones i totes interessades en el mateix tema.
Així començàrem a les 10 , el Josep va arreglar el seu ficus, i una olivera del joaquim;bona feina josep !,el joan es va passar al matí netejant i treient l´escorça d´una sabina amb molt de futur, l´Elisabeth i el joaquim van escurçar i eliminar les branques de dues oliveres, molt bé Elisabeth i joaquim !,el Joaquim Caballe va preparar una olivera i la deixar en perfecte estat de revista només li cal el trasplantament a un test definitiu de bonsai, el Françesc va portat una zelkova, un ficus i una serissa, es va arreglar la zelkova , el ficus i part de la serissa s´han de continuar treballant però ja s´intuia que se´n podia treure profit de aquelles plantes; se´ns van quedar sense arreglar una alçina, una sabina i un boix seran pel proxim dia.
El matí se´ns va passar molt depressa,indicatiu que ens ho vam passar bé.
Es va entrgar una fotocópia dels principals defectes d´un arbre; defectes que comentarem la propera vagada.
El dia 19 de setembre parlarem de proporcions del bonsai: diametre i llargada del tronc i de les branques, situacio de les branques; amplada , llargada, fundária dels testos etc.
Els que no heu pogut venir aquest primer dia, us convidem pel proper dissabte, podeu portar els vostres arbres per traballarlos .
També es vol fer una reunió de la junta per clarificar el seu futur.

Assistents:ANDRES, ANTONIO, CARME, ELISABETH, FRANÇESC FOZ, FRANÇECS MANENT, JOAQUIM CABALLE, JOAQUIM RIQUELME, JOSEP, JUAN, LLUIS, I ROSA .

Arreveure: Lluis Restoy, associacio del valles

No hay comentarios:

Publicar un comentario