sábado, 10 de octubre de 2009

resum del 2º dia

Segon dia del curs de bonsai ( 19-09-09 )
Ha estat un dissabte més mogut, vam ser 19 persones, ja que també es va fer reunió de junta ; vam quedar de fer-ne una altra el proper 17-10-09 per tal de clarificar alguns punts dubtosos, que intentarem resoldre durant aquests dies, tenim un mes per endavant.
El curs va començar a les 10, el Jordi va arreglar una olivera, l`Elisabeth i el joaquim una altra olivera , el Juan un olm i un ficus, la Teresa va portar una zelkova i una olivera; l`olivera vam quedar de trasplantar-la a un test més gran i la zelcova no terballar-la fins a finals d`hivern;el Josep va arreglar dues oliveres molt formades, el Francesc va començar una sabina, l`Eugeni es va mostrar interessat en les activitats que fem, el Juan Jose va dir que portaria oliveres per arreglar.
encara quedan persones per incorporar-se, esperem ser-ne molts més;es van entregar dues fotocopies, una en parla de proporcions i l`altra es la d`arbre a bonsai, molt bona.
Aproximadament a les 12 h. vam començar la reunió, es per això que es va aturar al curs fins el 3-10-09.Us envio informació de diferents activitats del bonsai n´hi ha d`assosiacions i tambe de mistral portes obertas pels dies 16,17 i18 d`octubre.
fins aviat
lluis restoy

No hay comentarios:

Publicar un comentario