sábado, 10 de octubre de 2009

resum del dia 3-10-09

A la reunió del dia 3-10-09 vem asistir 9 persones; es van arreglar diferents arbres, predominaven les oliveres, una de les nostres millors i més agraides plantes, també un olm, un taxus i una sabina. Es va fer entrega d´una fotocopia de com valorar una exposició global, i com valorar un bonsai individual; donan puntuació a cada part del arbre.
El proper dissabte dia 17-10-09 ens reunirem a la nostra seu del c/ Menendez Pelayo nº 65 a les 10 del mati. L´Albert va dir que portaria fusta per fer caixons per plantar arbres, l´Andrés
portarà una serra i diferents eines per desvallestar els palets.
També farem adob pels nostres arbres, us recordo que ara a la tardor és un bon moment per adobar; les plantes fan reserva de nutrients per passar l´hivern i es preparen per la primavera, que és l´altre estació idonea per adobar; farem uns 90 kgs. de adob per a tots als socis, no cal dir que sortirà molt económic i que es un adob excelent, ja ho tenim tot preparat, no deixe-ho de venir és repartirà entre els assistens, si en sobres es guardarà.
El fet de canviar el punt de reunió és per que aquest mateix dia està ocupat per altres persones de la parroquia, res mes .
Salud per a vosaltres i els vostres arbres

PDT. Recordeu el punt de reunió c/ Menendez i Pelayo,65 , dissabte 17-10-09 com sempre a les 10 del mati,

No hay comentarios:

Publicar un comentario