lunes, 1 de febrero de 2010






















Ens vam reunir 7 persones el dissabte 23-01-10, vam arreglar diferents arbres, vam treballar amb la fresadora per rebaixar fuste a dues oliveres.
L´Andrés es va comprometre a fer polisulfuro de calç. Ho farem al pròxim dia 06-02-10, ell portarà els estris necessaris. El passat dissabte 23-01-10 vaig portar 2 bonsais al centre social, un compromís en pagament del lloguer, on fem l´exposició per la festa major.
També es va concretar que el pròxim dia 06-03-10 farem "mercadillo", tots els socis que vulguin posaran preu als seus bonsais per la venda. N´hi hauran de senzills, amb poca feina feta i poca ramificació, però també hi hauran arbres treballats i ben formats, això vol dir que n´hi hauran de barats i de no tant barats.Es podrà triar, També n´hi tindrem a la venda terra, polisulfur de calç i adob, serà un bon mercat de temas que ens interessan, falten testos, eines i diferents accessoris dels que no disposem, però que ja estem preparant una excursió per proveïnt-nos-en.
Pel dia 20-02-10 farem una plantada de llavors, futurs bonsais, plantarem llavors d´alzina,d´alzina surera,garric, roure, lledoner i altres espècies. Es una forma més de fer bonsai, potser més lenta, peró també podem orientar la planta amb el disseny preconcebut sense defectes al tronc i branques; també ens serviràper fer bosquets. Més endavant plantarem esqueixos d´altres especies zelcova,ginko,ficus...
Arreveure.
Lluis Restoy

No hay comentarios:

Publicar un comentario