viernes, 26 de febrero de 2010

CAP DE SETMANA 20-21- DE FEBRER 2010




















Cap de setmana, 20 i 21 de febrer, molt actiu. El dissabte 20-2-10 vam fer la plantada de llavors. Llavors de savina, garrofer, magraner, roure, garric, lladoner, cercis, alsina surera i altres espècies; les vam plantar en testos individuals, testos amb 2 llavors i testos amb 3; hi havia 3 testos grans de llavors sense barrejar. Un cop plantades les vam portar al local de la asociació al c/Menéndez Pelayo. Això ens va omplir el matí del dissabte, juntament amb la preparació del dia següent. El diumenge 21-02-2010 sortida amb la finalitat de proveir-nos de testos. Vam sortir a 2/4 de 9 del matí, després de prendre un esmorzar al restaurant, vam anar a Mistral bonsai, a veure material, preus i a admirarla gran quantitat d´arbres que tenen en stock. Despres enfilàrem carretera fin a Zen bonsai a Peñíscola, vam compraruns quants testos, no eines ni taules d´exposició ja que no tenien gran varietat; n´anirem a buscar a un altre garden.

Pel pròrxim dissabte dia 06-03-2010 tenim la compra-venda-intercanvi de tota mena d´articles relacionats amb el bonsai. Tindrem a la venda testos de cultiu-entrenament i també de ceràmica, polisulfur de calç, terra, eines, adob, arbres senzills i de sofisticats. Sera un altre dia molt dinàmic, esperem que es facin moltes transaccions.

Us remeto fotos del dissabte i del diumenge.

El pròxim dissabte 20-03-2010 farem la clase a casa de l´Andrés de 9 a 13 hores; ell viu al c/ Ricardo Caro, 75, 1º-2ª. Farem marcotas , altra manera de fer bonsai."Ens convida a l´esmurzar"

Arreveure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario