lunes, 23 de noviembre de 2009

resum 14-11-09





































Aquest dissabte 14-11-09 vam ser 8 persones. Es van arreglar diferents arbres… el Josep va portar 2 oliveres petites que les va podar; el Francesc va portar una sabina i un ullastre recuperats aquesta mateixa setmana. La sabina no la vam tocar; a l´ullastre se li va canviar terra i se li va treure tot el que no servia pel futur bonsái, desde la copa fins a les arrels. Si la protegéis aquest hivern, de ben segur que la pròxima primavera li brotarà per tot arreu i podrà començar a decidir què fer-ne. També vam fer tres kusamonos. Un kusamono no té res de bonsái, però és bonic, ja que és un detall de natura amb un petit test que serveix de complement quan exposem bonsái o simplement decuratiu però a l´exterior. També vam escurçá dues sabines petites.
L´Andres va portar dues safates fetes per ell, molt interessants, ens va dir que ens ensenyariaa fer-ne. En farem algun dissabte, quan tinguem un esquema de com volem la safata; és molt maca, molt lleugera, i molt resistent.
Es pot veure a les fotos que adjuntem les sajates i diferents arbres que es van treballar.
La pròxima setmana del 20 al 22 de novembre fan l´homenatge al desaparegut sr. Joseph Berch, ho fan al gran hotel balneari Blancafort de la Garriga i l´organitza la associació cultural l´art del bonsái de les Franqueses.
Vam quedar, per diversitats d´horaris que cadascú aniria pel seu conte. Es interessant veure la feina feta als arbres, la forma d´exposar-los, i tot l´entorn d´una exposició de segur ben feta, amb plantes de qualitat i molts anys de feina. Ja la comentarem.
A reveure ¡

Associació bonsai del valles
Lluis Restoy
Pd. Per veure als resums recordeu… bonsaivalles.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario