viernes, 2 de agosto de 2013

fotografies de la festa Major de Terrassa

   Primera participació d´any per sant Josep a can Palet.
   Es el primer lloc on presentem les taules i les pedres amb les seves bases i els kusamonos. Podem dir que és una molt bona exposició, la tela de color negre, els bonsais,  les taules, els suisekis, les bases i els kusamonos feien un conjunt extraordinari, només hi havia una errada que era el fons, no era neutra. Varem participar 9 associats, podem estar molt satisfets.
   Segona participació per la Festa Major de la nostra ciutat de Terrassa feta al parc sant Jordi, a la masia Freixa va ser exitos, ens va faltar espai per exposar,vam demanar més taules per possar arbres i suisekis. El problema que tenim a la masia Freixa és el de muntar per al matí i desmuntar al cap vespre, també ens falla el fons, per si algú vol fer alguna fotografia.
   Tercera participació a la Cogullada, variació d´arbres, bon senyal perque vol dir que tenim arbres suficients per no repetir els mateixos bonsais. També ve ser una bona exposició.
   Al llarg de l´any a l´associació s´han treballat molts i molts arbres però podem dir amb orgull que al llarg de tot l´any sempre hi ha hagut, presidint la nostra taula, una sabina, indicació de l´alt nivell que estem assolin ;així doncs s´han treballat moltes sabines, ullastres, taxus, elsines, sureres,pins... .
   S´ha treballat podant amb tisores, s´ha rebaixat fusta amb la fresadora, s´ha pintat per protegir la fusta treballada amb polisulfur de calç; hem trasplantat arbres i hem fet servir molts pocs productes fitosanitaris, indicació de la bona salud dels nostres arbres.
   Al  21- 09-2013 començarà un nou curs de bonsai d´un any de durada, 2 hores setmanals, de 10 a 13 hores els dissabtes a la nostra seu Menéndez Pelayo, 65 de Terrassa, per aprendre a fer i a mantenir els vostres bonsais el preu és gratuït, nomes cobren la quota de 50 €.
    A la associació i trobareu testos arbres,eines, adob, terres, polisulfur de calç, taules per exposar .
   Us ensenyarem a fer bases per a suiseki, gaudireu d´un bon ambient per part de tots, per ajudar-vos a tot alló que pogueu necessitar referent al bonsai.
   Aquí teniu algunes fotos de les exposisions fetes enguany.
   Arreveure
   Lluis Restoy
 fotografies festa Major de Terrassa























1 comentario: